You are currently viewing JEG FIK GLÆDEN TILBAGE OG SAMTIDIG RØG DE OVERFLØDIGE KILO AF

JEG FIK GLÆDEN TILBAGE OG SAMTIDIG RØG DE OVERFLØDIGE KILO AF

Efter MANGE forsøg med forskellige slankekurer, hvor der røg en del kilo hver gang men desværre kom der altid flere på efter kuren sluttede. Resultatet af disse forsøg på at tabe mig var jeg blevet helt mad-forskrækket, jeg havde fået et meget negativt forhold til alt mad både det sunde og usunde.

Jeg blev anbefalet Jane, og efter første samtale var jeg helt sikker på, at det var det bedste, jeg havde gjort for min krop meget længe.
Jane hjalp mig med at få et sundt forhold til mad. Forståelse for, hvad vitaminer og mineraler gør for kroppen.
Hun kom med forskellige opskrifter, så det var nemt at komme igang med en ny livsstil.

Efter kort tid havde jeg mere energi, og det var forsvundet et par cm.

Kan varmt anbefale Jane. Hun er meget livsglad og nærværende. Og meget faglig dygtig.

KH. Jannie

Skriv et svar