Hormon- og ernæringsekspert Jane Borlev

Mine uddannelser
Jeg har en PBA i ernæring og sundhed uddannet fra Ankerhus i Sorø.
Derudover er jeg uddannet NHT®-vejleder i Naturlig Hormonterapi.
Jeg underviser i Giftfri Livsstil på Center for Naturlig hormonterapi og afholder kurser og foredrag på bestilling.

Mine diagnoser
Jeg har lægernes ord for, at jeg har fibromyalgi, jeg mærker bare aldrig noget til det… mere!!

Fibromyalgi er en sygdom, som giver udefinérbare smerter i hele kroppen og dage, hvor trætheden nærmest vælter én. Derudover har jeg haft brystkræft, hvor behandlingen var kemoterapi, stråle-og antihormonbehandling, og jeg har haft knogleskørhed. Jeg er disponeret for knogleskørhed, da både min farmor og min far havde det, samtidig er det en almindelig bivirkning ved kræftbehandlingen.

På baggrund af min egene erfaringer med flere forskellige sygdomme i bagagen og på baggrund af mine uddannelser, giver det mig, størst mulig kompetence til at hjælpe dig bedst.

Jeg tog et valg
Jeg valgte medicinen mod fibromyalgi fra og stoppede med medicinen mod knogleskørhed. I stedet satte jeg ind med basisk ioniseret vand, ernæringsrigtig kost og kosttilskud i kombination med bioidentiske hormoner. I dage er jeg uden smerter, og jeg har ikke mere dage, hvor jeg ikke kan slæbe mig af sted. Jeg har været til knoglescanning, og jeg har nu lægens ord for, at jeg har helt normale stærke knogler, og en sund og rask krop. Det er en fantastisk personlig udvikling, at være gået fra, at overhører kroppens signaler til at mærke, at jeg nu kommunikerer med min krop, og det er en befrielse at have fået en krop, som er i balance, uden symptomer eller smerter 😉

I min verden, er vores kroppe skabt til at hele sig selv, nogle gange er vi bare nød til, at hjælpe den i den rigtige retning, ved at tilfører det, den mangler!

Kærlig hilsen Jane 🙂