Kost & Kræft

Har du eller har du haft kræft?

Som hormon- og ernæringsekspert
kan jeg hjælpe dig med at få det bedre, og samtidig mindske risikoen for tilbagefald

HORMONEKSPERT OG ERNÆRINGSEKSPERT

Hvad kan en hormon-og ernæringsekspert hjælpe dig med?

Har du koks i hormonerne?

  • Kræft
  • Knogleskørhed
  • Overgangsaldergener
  • Tørre slimhinder
  • Autoimmune sygdomme

 

Det siger andre om mig

Margaret Laura Fracesca
Schlesch-Lund

Jeg fik det godt igen.

Da jeg i 2014 blev ramt af brystcancer, kontaktede jeg Jane Borlev.
Det har jeg aldrig fortrudt.

Efter diagnosen gik jeg totalt ”i sort”, og forløbet med Jane gjorde, at jeg allerede fra starten følte, at jeg selv tog styringen over min ”cancer-tilstand”.
Jane forklarede mig omring, hvordan kroppen rent fysiologisk fungerer og, hvad det betyder, at man netop indtager den rigtige kost og de rigtige kosttilskud, og ikke mindst at man virkelig selv kan gøre noget!

Netop det, at jeg havde en person, som vidste alt om dette, så jeg ikke selv skulle famle mig frem i blinde, gav mig ro indeni.
Når jeg så også ser det efterfølgende resultat…
Jeg genvandt roen og overblikket over mit liv igen.

Nu 2 år efter min ”cancer-tilstand”, har jeg det forrygende, både i krop og psyke. Jeg går stadig til konsultation hos Jane, og bruger hende nærmest som en slags mentor på sidelinjen i mit liv.
Jeg kan slet ikke undvære hende  Jeg vil på det allervarmeste anbefale Jane Borlev. Hun er det mest kompetente, dygtige, nærværende og ikke mindst et kærligt og empatisk menneske, og det at hun selv har været kræftpatient, er så befriende, fordi hun ved nøjagtigt, hvad man gennemgår.

I kærlighed og tak søde Jane
• Maggie

Jytte Varto


Jeg fik fornyet energi og mod på bare 14 dage

Jeg fik anbefalet, at starte hos Jane og tænkte, at dette måtte jeg prøve. Jane spørger ind til, hvad og hvor meget jeg spiser i løbet af en dag.

Da jeg faktisk spiser normalt, anbefaler Jane mig, at starte med vitaminer og mineraler for, at min krop kan komme i balance, fordi min krop er helt ødelagt efter strålebehandling, og derfor er det svært for mig at tage på. Jeg kørte straks afsted, for at købe vitaminer og mineraler.

Jane kommer med kostforslag, og det kan være lidt af en udfordring, fordi jeg ikke har fået min smagssans tilbage endnu efter strålebehandlingen, men her kommer Janes viden i spil igen, og hun tager udgangspunkt i den mad, jeg har det godt med at spise, uden at jeg føler mig presset til noget.

Jeg kan kun give Jane mine bedste anbefalinger, fordi hun har givet min krop og mit sind liv igen efter mit kræftforløb.

Jeg kunne efter bare 14 dage mærke en positiv forandring på min krop. Fx forsvandt den hovedpine, jeg havde om morgenen, min forkølelse og træthed forsvandt, samtidigt med er mit gode humør vendt tilbage, og jeg har fået mere overskud.
et er jo klart, for min krop har fået et længe ventet boost af vitaminer og mineraler, så der har været en lille kamp i mit system, og nu er min krop rustet til at tage den kamp op. Nu ser jeg med glæde frem til at få min vægt i top igen.

• Jytte