Opfølgende hormontest - Mand

Er til dig, der er mand og tidligere har fået målt dine hormoner i et forløb hos mig

En opfølgende hormontest giver dig mulighed for at følge din krops hormonbalance, samt hvordan din krop omdanner de forskellige hormoner.

Du kan bruge det til at holde øje med dit hormonsystem, for på den måde at optimere din sundhed.

 

Du får:

  • 1 hormontest (der tages hjemme og sendes til laboratoriet i Tyskland) FORSENDELSE I DANMARK OG TUSKLAND ER INKLUSIV
  • Udarbejdelse af din personlige vejledning på 6-10 sider
  • 1 x 45 minutters konsultation: Vi gennemgår dit resultat, og hvad tallene betyder. Du får klar besked om, hvad der er sket siden sidste måling. Din plan tilpasses, så den passer til din nuværende situation.
  • 1 x 15 min opfølgende telefon samtale

Din konsultation kan foregå, som du ønsker det:

  • I klinikken i Silkeborg
  • Video møde via Zoom (jeg sender link til dig)
  • Telefonisk (jeg ringer dig op)

OBS: Du kan først have din konsultation tidligst 3 uger efter, du har sendt din hormontest til laboratoriet i Tyskland, da det kan tage op til 3 uger, før vi får svar på din test.

Det er dit eget ansvar, at du først booker din konsultation, når du har sendt testen. I din velkomst mail efter købet af dette forløb modtager du en kode til booking af dine konsultationer.

Hvis du booker din konsultation UDEN af have sendt din test afsted, og vi ikke har modtaget testresultatet og dit udfyldte spørgeskema (sidstnævnte får du med din velkomst mail) senest 10 dage før konsultation, vil din booking blive annulleret, og du må desværre booke en ny tid. I så fald vil du selvfølgelig få besked herom.

FOR AT KØBE “OPFØLGENDE HORMONTEST – MAND” SKAL DU KLIKKE PÅ BEGGE KNAPPERNE HERUNDER, SÅ DU KØBER BÅDE KONSULTATIONSTID OG HORMONTEST. DU KAN IKKE NØJES MED KUN AT KØBE EN AF DELENE.

Du kan betale “Vejledning og Konsultation” i to rater, der falder med en måneds mellemrum. Første rate falder på købstidspunktet.

Du vælger din ønskede betalingsform i betalingsvinduets rulle-menu, hvor du kan vælge mellem engangsbetaling eller ratebetaling.

OBS: PÅ GRUND AF EN STOR EFTERSPØRGSEL HAR JEG VÆRET NØDSAGET TIL AT SÆTTE EN BEGRÆNSNING PÅ ANTALLET AF FORLØB, DER SÆLGES HVER MÅNED. DER FRIGIVES NYE FORLØB TIL SALG HVER D. 1 I MÅNEDEN.

TRIN 1. Køb hormontest

Hvis der IKKE ER HORMONTEST PÅ LAGER, er der desværre udsolgt i denne måned. Vi beder dig prøve at købe igen efter d.1. i næste måned, hvor nye test frigives til salg.

TRIN 2. Køb vejledning og konsultationstid

Vi sender først din hormontest, når du har købt vejledning og konsultationstid, da hormontest ikke sælges uden vejledning og konsultation!