Forløb 2 kvinde, inklusiv hormontest

Forløb 2 kvinde inklusiv hormontest er til dig, som har flere ubalancer, og måske sygdomme, som virker ødelæggende og trættende i din hverdag!

Det kan fx være: stress, angst, depression, allergier, sclerose, hukommelsesproblemer, koncentrationsbesvær, psoriasis, stofskifteproblemer, fibromyalgi, knogleskørhed, binyretræthed, mave-tarmproblemer, hovedtraumer, hypofyseinsufficiens, fertilitetsproblemer, pco(s), cyster/fibromer, celleforandringer, endometriose, autoimmune symptomer/sygdomme generelt, for blot at nævne nogle.

OBS: Hvis du har cancer/nyligt har haft cancer, bedes du vælge forløb 2 KRÆFT.

Du får:

  • 1 hormontest (Du tager testen derhjemme og sender den til laboratoriet i Tyskland) FORSENDELSE I DANMARK OG TYSKLAND ER INKLUSIV
  • Udarbejdelse af din personlige vejledning på 6-10 sider
  • 2 x 15 minutter telefon konsultation, hvor du får svar på dine umiddelbare spørgsmål 
  • 1 x 45 minutter svar konsultation
  • 1 x 30 minutter opfølgende konsultation
  • 1 x 30 minutter telefon konsultation med fokus på tilpasning og vejledning fremadrettet

Din konsultation kan foregå som du ønsker det:

  • I klinikken i Silkeborg
  • Video møde via Zoom (jeg sender link til dig)
  • Telefonisk (jeg ringer dig op)

OBS: Du kan først have din konsultation tidligst 3 uger efter, du har sendt din hormontest til laboratoriet i Tyskland, da det kan tage op til 3 uger, før vi får svar på din test.

Det er dit eget ansvar, at du først booker din konsultation, når du har sendt testen. I din velkomst mail efter købet af dette forløb modtager du en kode til booking af dine konsultationer.

Hvis du booker din konsultation UDEN af have sendt din test afsted, og vi ikke har modtaget testresultatet og dit udfyldte spørgeskema (sidstnævnte får du med din velkomst mail) senest 10 dage før konsultation, vil din booking blive annulleret, og du må desværre booke en ny tid. I så fald vil du selvfølgelig få besked herom.

Klinikken i Silkeborg er åben for fysisk fremmøde – dog i begrænset omfang

Konsultationer tilbydes også online via zoom eller pr. telefon

Jeg glæder mig til at hjælpe dig.
Kh. Jane

 

For at købe “Forløb 2 – Kvinde” skal du klikke på BEGGE knapperne herunder, så du køber både konsultationstid og hormontest.
Du kan IKKE nøjes med kun at købe en af delene.

DU KAN BETALE “VEJLEDNING OG KONSULTATION” I TRE RATER, DER FALDER MED EN MÅNEDS MELLEMRUM. FØRSTE RATE FALDER PÅ KØBSTIDSPUNKTET.

Du vælger din ønskede betalingsform i betalingsvinduets rulle menu, hvor du kan vælge mellem engangsbetaling eller ratebetaling.

OBS: PÅ GRUND AF EN STOR EFTERSPØRGSEL HAR JEG VÆRET NØDSAGET TIL AT SÆTTE EN BEGRÆNSNING PÅ ANTALLET AF FORLØB, DER SÆLGES HVER MÅNED. DER FRIGIVES NYE FORLØB TIL SALG HVER D. 1 I MÅNEDEN.

TRIN 1. Køb hormontest

Hvis der IKKE ER HORMONTEST PÅ LAGER, er der desværre udsolgt i denne måned. Vi beder dig prøve at købe igen efter d.1. i næste måned, hvor nye test frigives til salg.

TRIN 2. Køb vejledning og konsultationstid

Vi sender først din hormontest, når du har købt vejledning og konsultationstid, da hormontest ikke sælges uden vejledning og konsultation!