Forløb 1 inklusiv hormontest er for dig, som er mand og har lette eller milde symptomer på hormonelle ubalancer.

Det kan fx være allergier, søvnproblemer, potensproblemer, vandladningsproblemer, smerter i muskler og led, manglende sexlyst, hårtab, vægtproblemer, udrensning, fordøjelsesproblemer, candida, manglende energi, svamp med mere.

OBS: Hvis du har cancer/nyligt har haft cancer, bedes du vælge forløb 2 KRÆFT, hvor du får mere vejledning.

Du får:

  • 1 hormontest (Du tager testen derhjemme og sender den til laboratoriet i Tyskland) FORSENDELSE I DANMARK OG TYSKLAND ER INKL.
  • Udarbejdelse af din personlige vejledning på 6-10 sider

Desuden får du 3 konsultationer fordelt på:

  • 1 x 45 minutter svar konsultation
  • 1 x 15 minutter telefon konsultation, hvor du får svar på dine umiddelbare spørgsmål 
  • 1 x 30 minutter telefon konsultation med fokus på tilpasning og vejledning fremadrettet

Umiddelbart før din svar konsultation får du tilsendt din personlige vejledning på 6-11 sider, så du kan læse den igennem og stille spørgsmål, når vi mødes.

Din konsultation kan foregå, som du ønsker det:

  • I klinikken i Århus
  • Video møde via Zoom (jeg sender link til dig)
  • Telefonisk (jeg ringer dig op)

OBS OBS OBS: Du kan først have din konsultation tidligst 3 uger efter, du har sendt din hormontest til laboratoriet i Tyskland, da det kan tage op til 3 uger, før vi får svar på din test.

Det er dit eget ansvar, at du først booker din konsultation, når du har sendt testen. I din velkomst mail efter købet af dette forløb modtager du en kode til booking af dine konsultationer.

Hvis du booker din konsultation UDEN af have sendt din test afsted, og vi ikke har modtaget testresultatet og dit udfyldte spørgeskema (sidstnævnte får du med din velkomst mail) senest 10 dage før konsultation, vil din booking blive annulleret, og du må desværre booke en ny tid. I så fald vil du selvfølgelig få besked herom.

Klinikken i Århus er åben for fysisk fremmøde – dog i begrænset omfang

Konsultationer tilbydes også online via zoom eller pr. telefon

Jeg glæder mig til at hjælpe dig.
Kh. Jane

For at købe forløb 1 skal du klikke på BEGGE knapperne herunder, så du køber både konsultationstid og hormontest. Du kan IKKE nøjes med kun at købe en af delene.

Du kan betale “Vejledning og Konsultation” i to rater, der falder med en måneds mellemrum. Første rate falder på købstidspunktet.

Samlet pris for vejledning og konsultation ved ratebetaling: 3750,-

Du vælger din ønskede betalingsform i betalingsvinduets rulle-menu, hvor du kan vælge mellem engangsbetaling eller ratebetaling.

OBS: På grund af en stor efterspørgsel har jeg været nødsaget til at sætte en begrænsning på antallet af forløb, der sælges hver måned. Der frigives nye forløb til salg hver d. 1 i måneden.

TRIN 1. Køb hormontest.

Hvis der IKKE ER HORMONTEST PÅ LAGER, er der desværre udsolgt i denne måned. Vi beder dig prøve at købe igen efter d.1. i næste måned, hvor nye test frigives til salg.

TRIN 2. Køb vejledning og konsultationstid

Vi sender først din hormontest, når du har købt vejledning og konsultationstid, da hormontest ikke sælges uden vejledning og konsultation!

FORTRYDELSESRET: Skulle du, mod forventning, fortryde dit køb hos mig kan du indenfor 30 dage få det fulde beløb for uafholdte konsultationer tilbage. Af hygiejniske årsager tager jeg ikke hormontest retur og kan derfor ikke kreditere den, hvis den er sendt afsted til dig.