30 min. konsultation for dig, der er tilknyttet klinikken.

30 minutter ekstra konsultation er relevant for dig, der allerede er tilknyttet klinikken. Det kan fx. være, at du har nye spørgsmål, har brug for ekstra vejledning eller en snak med Jane om, hvordan du har det.

Din konsultation kan foregå, som du ønsker det:
• I klinikken i Silkeborg
• Video møde via Zoom (jeg sender link til dig)
• Telefonisk (jeg ringer dig op)

Klinikken i Silkeborg er åben for fysisk fremmøde – dog i begrænset omfang

Konsultationer tilbydes også online via zoom eller pr. telefon

Jeg glæder mig til at hjælpe dig.
Kh. Jane

 

I din kvitterings mail, som du får efter købet af denne konsultation, modtager du en kode til booking af dine konsultation. I kalenderen, som du får et link til, vælger du, hvordan du vil have din konsultation.

 

OBS denne pris er KUN for dig der har været i forløb eller haft konsultation hos mig før!