Persondatapolitik for mitlivminkrop.dk

Ved at benytte siden mitlivminkrop.dk accepterer du, at jeg behandler dine personoplysninger i henhold til nedenstående datapolitik.

mitlivminkrop.dk respekterer fuldt ud alle ønsker om hemmeligholdelse af personlige oplysninger, som du giver på min hjemmeside.
Hvis du ikke kan acceptere datapolitikken, bedes du undlade at benytte denne hjemmeside.

Hvad er personlige oplysninger?

Personlige oplysninger dækker alle oplysninger, der kan bruges til at identificere en person, det vil sige, (men ikke begrænset til), for- og efternavn, alder, køn, privatadresse eller anden fysisk adresse, e-mailadresse eller andre kontaktoplysninger, uanset om de vedrører vedkommendes private bopæl eller arbejdsplads.

Hvilke personoplysninger indsamler og behandler jeg på mitlivminkrop.dk?

Som hovedregel kan du gå ind på min hjemmeside uden at fortælle mig, hvem du er eller give personlige oplysninger om dig selv. Vær dog opmærksom på, at jeg bruger cookies – læs mere under ”brug af cookies” længere nede.
mitlivminkrop.dk har dog brug for visse personoplysninger for at kunne handle med dig, sende dig mails og give dig en god service.

mitlivminkrop.dk indsamler og behandler oplysninger om dig når du:

Giver kontooplysninger i forbindelse med, at du opretter eller foretager ændringer på din brugerkonto hos mig med henblik på at benytte visse ydelser. Eksempelvis hvis du tilmelder dig mit nyhedsbrev, så sender jeg dig automatisk et nyhedsbrev til din mailadresse. Et andet eksempel er, hvis du foretager køb af en vare eller en serviceydelse fra en virksomhed, som har sine tilbud på min hjemmeside.

mitlivminkrop.dk indsamler kun de personoplysninger, der er nødvendige (f.eks. emailadresse eller privat adresse) for at levere den ydelse, du efterspørger.
Registrering af personoplysninger og personhenførbare oplysninger er nødvendige for at kunne analysere, hvordan du bruger mitlivminkrop.dk via Google Analytics.
Jeg indsamler ikke personhenførbare oplysninger om dig fra tredjemand.
Jeg opbevarer ikke informationer om betalingsmidler, fx kortnumre på betalingskort, bankkontonumre eller lignende.

Hvem videregiver mitlivminkrop.dk personoplysninger til?

Personoplysninger afgivet på mitlivminkrop.dk videregives kun til:

  • Virksomhedens interne afdelinger.
  • Udvalgte og betroede tredjemænd, der kan benytte dine personoplysninger med henblik på at levere varer eller serviceydelser, som du har bestilt. Det kan fx være fragtfirmaet der leverer dine varer.
  • Forretningspartnere med henblik på at registrere og vedligeholde din brugerkonto.

 

 

mitlivminkrop.dk bruger Google Analytics

For at kunne videreudvikle og forbedre mitlivminkrop.dk fører jeg statistik over, hvordan du bruger hjemmesiden. Statistikken anvendes udelukkende til at se fx hvilke sider og browsere, du bruger mest.

mitlivminkrop.dk anvender Google Analytics til indsamling af besøgsstatistik og videregiver i den forbindelse IP-adresser til Google analytics.
Google Analytics kan også videregive informationerne til tredjepart, hvor loven kræver dette, eller til tredjepart, som udfører opgaver for dem.

Privatlivsvilkårene for Google Analytics og accepteres ved besøg på mitlivminkrop.dk og fremgår af http://www.google.com/privacy.html etc.
Bortset fra i ovenstående tilfælde, videregiver jeg ikke data om din brug af tjenesterne på mitlivminkrop.dk

Hvor og hvor længe lagres dine personoplysninger?

Personoplysningerne lagres på servere i Danmark og Europa. Nogle personoplysninger administreres af en tredjemand (databehandler), som opbevarer og behandler personoplysninger på mitlivminkrop.dks vegne i henhold til denne datapolitik, samt den gældende lovgivning om beskyttelse af persondata.
Jeg opbevarer navn, adresse, telefonnummer og email-adresse med oplysninger om, hvilke varer du har købt i 5 år fra udgangen af det regnskabsår som oplysningerne vedrører, jævnfør bogføringslovens paragraf 10, hvorefter oplysningerne slettes.

Adgang til oplysninger

Du kan altid ændre i dine kontooplysninger og interesseområder. Herunder kan du angive, om du ønsker, at jeg skal kontakte dig i forbindelse med tilbud på varer eller serviceydelser eller framelde dig nyhedsbreve.
Du kan få oplyst, hvilke oplysninger jeg har registreret om dig. Hvis du ønsker at modtage en kopi af disse oplysninger, skal du skrive til mig på jane@mitlivminkrop.dk

Brug af Cookies

Ud over de oplysninger, som du selv indtaster i forbindelse med køb, tilmelding til nyhedsbrev og andre tjenester, anvender mitlivminkrop.dk cookies. Cookies er digitale informationspakker, som hjemmesiden lagrer på din harddisk. Den anvendte cookie identificerer ikke den enkelte bruger, men derimod brugerens terminaludstyr, fx pc, mobiltelefon etc. En cookie er ikke et program og indeholder ikke virus.
Cookies anvendes for at forbedre hjemmesidens service, fx ved brug af hjemmesidens indkøbskurv eller ved abonnement-services, hvor systemet husker din e-mail-adresse, når du som abonnent ønsker at ændre i dit abonnement. Brugen af cookies forringer ikke din sikkerhed ved at bruge hjemmesiden.
Vedrørende Ad Servers

mitlivminkrop.dk indgår på sigt aftaler eller partnerskaber med reklameserverfirmaer, hvorfor der ved klik på reklamer vil blive placeret cookies på dit digitale udstyr for at registrere brug af reklamen.

 

Kontakt, ændring og opdatering af privatlivspolitikken

mitlivminkrop.dk forpligter sig til løbende at opfylde lovgivningens krav til beskyttelse af privatlivets fred.
Hvis du har spørgsmål eller kommentarer til min datapolitik, eller til hvordan jeg bruger dine personoplysninger, kan du kontakte mig på adressen jane@mitlivminkrop.dk