Pas på dig selv!

Til snotnæsen og den ømme hals

Du skal bruge:

  • 0,5 dl olivenolie
  • 1 stort løg halveret og skåret i tynde strimler
  • 3 -4 fed hvidløg grofthakket
  • Stokken fra 1 broccoli skåret i tynde strimler
  • 1 gulerod i tern
  • 1-2 buketter blomkål grofthakket
  • 1 bundt bladselleri skåret i tynde skiver
  • 4 cherry tomater
  • 1 stor spsk grøntsagsboullion u/gær (fx Rapunzel eller Herbamare)
  • 1-2 spsk tomatpuré
  • 1 tsk karry
  • 1/2 tsk spidskommen
  • 1 drys kanel
  • 1 spsk æblecidereddike
  • 1 spsk citronsaft
  • 20-30 g ris-nudler/ris-pasta lavet på ris (brækkes i 3 cm lange stykker)
  • Smag til med peber og himalayasalt

Sådan gør du:

  • Varm olivenolien i en gryde (middel varme)
  • Kom kanel, karry, spidskommen i gryden
  • Put løg og hvidløg i og blancér
  • Kom alle de andre grøntsager i, og vend det rundt (blancér i ca 4 minutter)
  • Hæld vand på, til grøntsagerne er næsten dækket
  • Tilsæt grøntsagsboullion, tomatpuré, æblecidereddike og citronsaft
  • Lad simre i 30 minutter
  • Tilsæt ris-nudler/ris-pasta og lad det simre med i ca 5 minutter
  • Smag til med peber og himalayasalt
  • Pyntes med bredbladdet persille

Udover at det smager fantastisk, så indeholder det gode næringsstoffer, som er sunde og gavnlige for kroppen!

Bon appetit.

2 replies
  1. Søs
    Søs says:

    Hov, jeg må da hellere komplimentere din opskrift. Jeg lavede retten den anden dag, og det smagte fantastisk. Hvis jeg skal være ærlig, så står den på suppen igen i aften (derfor jeg lige er inde og lure igen :)) Hav en dejlig dag – og du må også passe godt på dig selv i denne tid!

    Svar
    • admin
      admin says:

      Hej Søs
      Hvor dejligt du kan lide suppen. Ja den er også blevet en af mine favoritter 😉
      Den er god mod madspil, for det er jo bare at tømme køleskabet, og gå amok i krydderierne.

      God påske til dig

      Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *